Info o fotografiranju

Vsako fotografiranje z Manno Images je zasnovano posebej za vas, na osnovi skupnih pogovorov pred tem, kjer bomo določili tudi pristop in vaši zgodbi najprimernejšo estetiko. Prizadevamo si, da so naše seanse osebne, intimne in čim preprostejše ter hkrati udobne in zabavne. Fotografije so lahko v svoji naravi bolj spontane, medtem ko gre drugič lahko tudi bolj za režirane portrete. In kadar je to le mogoče, radi uporabljamo lepoto naravne svetlobe.
Stremimo k temu, da ustvarimo edinstvene, kakovostne fotografske podobe in ne da proizvedemo veliko količino fotografij; tj. kakovost pred količino.

 

Po koncu fotografske seanse boste prejeli vaše fotografije bodisi v visokoresolucijski digitalni obliki, v obliki fine art printa profesionalne kvalitete ali ročno izdelane knijge. Vsi končni produkti, tako kot fotografske podobe same, so skupek osebnega pristopa, delikatnosti in predanosti.

 

Za več informacij in cene, prosimo kontaktirajte Manna Images.

 

* Začetna cena foto seans pri Manna Images je 100 EUR

* Fotografiranje na izbrani lokaciji z najnižjim stroškom prevoza

 

“Vedno sem si za našo družinico želela pravo profesionalno fotografiranje, nekaj kar bi ostalo v večnem spominu, zato smo se nekega popoldneva dogovorili z Manco. Manca je svoje delo opravila več kot odlično, s svojo potrpežljivostjo, vztrajnostjo in ljubeznijo je ustvarila čudovite fotografije. Fotografije so za nas nekaj posebnega in edinstvenega, izžarevajo toliko čustev in lepih trenutkov. Za nas je bila res lepa in nepozabna izkušnja, polna smeha in zabave. Manca, hvala za vse!” Petra

“Brez besed smo. Fotke so čudovite, fotografiranje samo pa sproščujoča izkušnja.” Katja in Leon

“Krasno, krasno, krasno… res lepe fotke.” Sandi in Minka

“Čeprav se pred fotoaparatom ne počutim domače, je bil fotosešn z Manco zelo lepa izkušnja. Njena prisotnost je nevsiljiva, mirna in simpatična, da kar pozabiš na dejstvo, da si v vlogi “modela”. Rezultat pa je seveda nad pričakovanji – fotke so krasne in nosijo v sebi nekaj čarobnega. So najlepši način, kako ohranit lepe spomine. ” Tina

“Vau. To je to. Hvala za čudovit spomin.” Jasmina

“Še enkrat hvala za lepe slike, se jih kar ne morem nagledati.” Jernej

 

Pogosto zastavljena vprašanja

 

Kdaj je najboljši čas za fotografiranje novorojenčkov?

Novorojenčki mlajši od 2 tednov običajno spijo trdno in jim je udobno v različnih položajih. A seveda je za fotografiranje primerna tudi katerakoli druga starost, le posnetki bodo glede na to nekoliko drugačni. Najbolj primeren čas, da rezervirate tovrstno fotografiranje je še med vašo nosečnostjo, ker bomo tako lažje našli najbolj primeren datum.

 

Kako dolgo trajajo foto seanse?

Fotografiranje novorojenčkov normalno traja od dve do tri ure, odvisno kako pogosto se vaš otrok hrani in kakšno bo njegovo razpoloženje.

Nosečniške, materinske, otroške in družinske seanse običajno trajajo nekje uro in pol do dve uri.

 

Kdo se lahko pridruži fotografskim seansam?

Ožji družinski člani so vedno dobrodošli na katerikoli seansi (brez dodatnih doplačil).

 

Kaj obleči za fotografiranje?

To običajno določimo s pogovori pred fotografsko seanso, ampak splošno pravilo priporoča enobarvna oblačila.

 

Lahko med fotografsko seanso sami fotografiramo ali snemamo?

Fotografska seansa je namenjena, da ima v tem posebnem, skupnem času, profesionalni fotograf možnost narediti karseda največ. Tu je potrebna pozornost vsakega posebej in hkrati vseh skupaj, zato da se ustvari najboljše razmere za fotografiranje.

 

Ali prodajate digitalne datoteke?

Ja, visokoresolucijske digitalne datoteke so ena izmed možnosti, ki jih lahko izberete kot končni produkt za vaše fotografske podobe.

 

Ali zahtevate depozit za fotografske seanse?

Da, vsa plačila se izvedejo na bančni račun, polovico na dan rezervacije termina, razliko lahko poravnate z nakazilom ali gotovino na dan snemanja.

 

Kako dolgo traja, da dobim fotografije?

Običajni čas za urejanje in obdelavo fotografij je eden do dveh tednov.

 

Lahko pri vas dobim darilni bon za fotograske seanse?

Seveda, na voljo je poljubno število izbir, prosimo kontakirajte Manna Images in za vas bomo pripravili vse potrebno.