O Manna Images

Manna Images vodi dolgoletna profesionalna fotografinja Manca Juvan, katero poleg univerzitetne diplome s področja fotografije odlikuje tudi več kot desetletje delovnih izkušenj na različnih fotografskih področjih in koncih sveta. Njeno delo, ki je bilo objavljeno v številnih mednarodnih publikacijah in je bilo razstavljeno široma po svetu, ji je prineselo mnoge nagrade in priznanja.

 

Modrost mističnega perzijskega pesnika Rumija: “Naj bo lepota tistega kar imate radi tisto, kar delate,” je tudi Mančino osebno vodilo. Fotografija je za Manco način življenja; in kot se za mamo-fotografinjo spodobi, se njen svet podob vrti veliko okoli otrok in družin.

 

Manna Images v sebi nosi idejo, da je življenje potrebno fotografirati na način, ki bo zanamcem pustil več kot dokaz, da smo obstajali; stremi k ustvarjanju podob, ki nas bodo vsakič znova, ko jim bomo namenili pogled, ganile in nahranile našo dušo. Manca verjame, da dobra fotografija ni le vizualno atraktivna, temveč zajame čustva in atmosfero določenega trenutka. Prav tako dober fotograf ni le tisti, ki zna pritisniti na sprožilec, temveč je izurjen pripovedovalec zgodb.

 

Ljudje in njihove zgodbe so bili vselej središče Mančinih fotografskih pripovedi. Pri Manni Images si bomo prizadevali, da bomo povedali vaše edinstvene zgodbe na oseben in impresiven način. To bomo dosegli s prilagodljivostjo in domačnostjo, z različnimi fotografskimi stili. Prisluhnili bomo vam – vašim zgodbam in vašim željam – ter tako s paleto našega znanja ustvarili osebni fotografskih zapis, ki izpolnjuje vaše potrebe in okus.

 

Radi imamo, kar počnemo in prepričani smo, da boste tako čutili tudi vi.

 

Foto: I.Herak

Foto: I.Herak

“Fotografija v svoji polnosti ni le sled časa, temveč čustvo, ki pripoveduje zgodbo našim zanamcem.” M. Juvan/Manna Images

 

* Nekaj osebnih projektov Mance Juvan si lahko ogledate tukaj in tukaj.